WEBFEJLESZTÉS, WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS   Ingyenes elektronikus tananyag interaktív
weboldalak készítéséhez.
Custom Search
 
menü MENÜ    

Webáruház készítés

Weboldalak megjelenítése


    A webáruház weboldalainak megjelenítése összetett feladat. Oldaltípustól függően mindig más lesz a képernyő tartalma és felépítése is.                         

Programozott tananyag:


Megjelenítő függvény kiválasztása
A következő oldalakon megismerjük a webáruház általános jellegű oldalai (Kezdőlap, Kategória, Alkategória, Termék, Hírkategória, Híroldal) megjelenítésének módját.

A kezdőlap megjelenítése
A kezdőlap tartalmának beolvasását követően # jelnél darabolva 5 részre bontjuk. Ezeket CSS3 animáció segítségével egymást követően jelenítjük meg.

Kategória megjelenítése
A Kiir_Kategoria() függvény feladata a kategória weboldalak tartalmának összeállítása. A függvény kódja a w3_tartalom.php fájlban található.

Alkategória megjelenítése
A Kiir_AlKategoria() függvény feladata a alkategória weboldalak tartalmának összeállítása. A függvény kódja a w3_tartalom.php fájlban található.

Hírkategória megjelenítése
A Kiir_Hirkategoria() függvény feladata a hírkategória weboldalak tartalmának összeállítása. A függvény kódja a w3_tartalom.php fájlban található.

Híroldalak megjelenítése
A Kiir_HirOldal() függvény feladata a híroldalak tartalmának összeállítása. A függvény kódja a w3_tartalom.php fájlban található.