HTML5 + CSS3 logó
  WEBFEJLESZTÉS, WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS   Ingyenes elektronikus tananyag interaktív
weboldalak készítéséhez.
Custom Search
 
menü MENÜ    

Webáruház bérlés 2000 Ft

Ha gyorsan és olcsón szeretne webáruházat nyitni, és nem akar több 100 000 Ft-ot kockáztatni, akkor a webáruház bérlés az Ön számára a legjobb megoldás.


Lineaflex-bútor webáruház
Lineaflex-bútor webáruház
Metálautó webáruház
Metálautó webáruház
W3 Pláza webáruházak kiindulópontja
W3 Pláza webáruházak kiindulópontja
Kasuba shop
Kasuba shop
  1. A W3 Pláza webáruházmotor saját fejlesztésű. 2015. májusa óta működik, de azóta is dinamikusan fejlődik, kezdetektől 2 webáruházat működtetve. Közben számos fejlesztés történt, ami a felhasználók és a kereskedők számára egyszerűsítette, komfortosabbá tette használatát. A fejlesztése folyamatos. Havonta új funkciókkal bővül a W3 Pláza webáruházmotor tudása.
  2. Egyaránt jól használható mobiltelefonon és nagy felbontású monitoron. Felépítése megfelel a keresőmotorok elvárásainak.
  3. Néhány alapvető szabály betartásával könnyen kerülhet a keresők találati listájának élére, ahogy ez webfejlesztés tananyaggal is történt.
  4. A W3 Pláza webáruházmotorral rendelt webáruházak termékei azonnal megjelennek a W3 Pláza árak összehasonlítására, és termékek keresésére szolgáló oldalain, így azonnal érkeznek a látogatók.
  5. A Vatera integráció révén, Vatera felhasználói fiókjának létrehozását követően azonnal megjelenítheti termékeit az ország egyik legnagyobb aukciós oldalán is.

Egy W3 Pláza webáruházmotorral működő webáruház bérleti díja:

  1. 2 000 db termékoldalig 2 000 Ft/hónap
  2. 4 000 db termékoldallal 3 000 Ft/hónap
  3. 8 000 db termékoldallal 4 000 Ft/hónap
  4. 20 000 db termékoldallal 5 000 Ft/hónap

Új webáruház esetén fizetendő egyszeri telepítési díj: 10 000 Ft

Megj. egy termékoldalon az adott termék szerepelhet több termék is, ha csupán egy tulajdonságban térnek el (pl. méret, szín, darabszám...)

A webáruházbérlet módja, feltételei (ÁSZF) itt olvasható: Bérelhető webshop – W3 Pláza webáruházak kiindulópontja